מתכון ל 9 מנות
מרכיבים –
- 2 כפות מדידה אבקת חלבון בטעם שוקולד
- 1/2 כוס חלב סויה
- 3 ביצים
- 3 כפות רסק תפוחים לא ממותק
- 1 כפית תמצית וניל
- 3/4 קמח מלא
- 1/3 כוס אבקת קקאו
- 4 כפות דבש
- 1/2 כפית אבקת סודה לאפיה
אופן ההכנה –
- לערבב את כול המרכיבים בקערה עד לקבלת מרקם אחיד וחלק .
- לשמן תבנית אפיה בספריי שמן . להניח את הבלילה בתבנית .
- לאפות בתנור 200 מעלות ל 20- דקות או עד שזה מוכן
בתאבון !